Monica Macovei: Mulţumesc celor care au înţeles că ne-am luptat pentru statul de drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei face ordine şi în Uniunea Europeană
Monica Macovei face ordine şi în Uniunea Europeană

Liderii PDL au transmis, duminică, un mesaj de mulţumire românilor care au înţeles mesajul partidului la referendum.Europarlamentarul democrat-liberal Monica Macovei a mulţumit românilor care au înţeles că la referendumul de duminică s-au luptat "pentru statul de drept".

"Mulţumesc mult tuturor celor care au înţeles că ne-am luptat pentru statul de drept, adică pentru o lege egală pentru toţi, inclusiv pentru politicieni şi ne-am luptat pentru ca justiţia să rămână independentă şi oricine încalcă legea penală să se ducă la puşcărie. Ne-am luptat împotriva fraudelor, a imposturii, a minciunii şi a furtului şi a bolşevismului şi ne-am luptat ca să rămânem în UE, care ne dă fonduri, principii şi bunăstare", a spus Macovei, la sediul de campanie al PDL.

La rândul său, preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a mulţumit românilor care au "înţeles mesajul" PDL.

"Doresc să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această încercare reuşită de a reda României Constituţia, preşedintele ales, legile de care avem nevoie şi mai mult decât atât identitatea noastră europeană.

De mâine începând urmează să reconstruim ceea ce s-a dărâmat în câteva săptămâni", a spus şi fostul premier, Mihai-Răzvan Ungureanu.

Vasile Blaga, Monica Macovei, Mihai Răzvan-Ungureanu, Mihail Neamţu şi Adrian Papahagi au fost alături de preşedintele suspendat Traian Băsescu, la declaraţia pe care acesta a susţinut-o la sediul său de campanie, după închiderea urnelor

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite