Monica Macovei dă în judecată trustul Intact: „Voi cere CNA să sancţioneze postul de televiziune şi dezinformare Antena 3”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Monica Macovei. FOTO: Adevărul
Europarlamentarul Monica Macovei. FOTO: Adevărul

Europarlamentarul Monica Macovei scrie pe blogul său că va da în judecată trustul Intact şi va cere CNA să sancţioneze postul de televiziune şi dezinformare Antena 3 şi îl atacă pe preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, pe care îl numeşte „cancerul României”.

„De ani de zile vedem cum turnătorul Voiculescu (Felix) îşi foloseşte angajaţii pentru a minţi şi calomnia, pentru a rescrie istoria şi a ascunde realitatea. Angajaţii turnătorului şi gradatului Voiculescu susţin ca aş fi anchetat oameni la Mineriada din 1990. (...) Voi da în judecată trustul Intact pentru minciunile turnate de slujbaşii turnătorului Voiculescu şi voi cere CNA să sancţioneze postul de televiziune şi dezinformare Antena 3”, a precizat europarlamentarul pe blogul său.

Declaraţiile vin ca replică la materialele difuzate în ultimele zile de trustul de presă Intact, precum şi de alte mijloace mass-media apropiate acestuia, unde Monica Macovei a fost atacată cu privire la dosarele mineriadelor.

Monica Macovei îl atacă în termeni duri pe Dan Voiculescu pe care îl consideră un obstacol important în procesul de democratizare a României.

„Turnătorul Voiculescu rămâne un cancer pentru România şi istoria ei post-comunistă, un obstacol major pentru democratizarea ţării, iar Voiculescu nu a explicat niciodată cum a făcut bani la începutul anilor '90”, scrie reprezentantul PDL în Parlamentul European considerându-l pe preşedintele fondator al PC „o pată neagră pe istoria României”.

Fostul ministru al Justiţiei îi cere public, de asemenea, lui Dan Voiculescu să declare dacă are informaţii despre împrejurările în care a decedat Marin Ceauşescu şi responsabilul financiar care se ocupa de Crescent.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite