Monica Anisie, întrebată dacă se va testa pentru coronavirus: Dacă este necesar voi face acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Anisie FOTO gov.ro
Monica Anisie FOTO gov.ro

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că, dacă va fi necesar, se va testa pentru coronavirus, aşa cum a fcut-o de mai multe ori până acum. „Sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune pe nimeni în pericol”, a afirmat Anisie.

Monica Anisie a fost întrebată, luni dacă se va testa pentru coronavirus, după ce premierul Ludovic Orban a intrat în contact cu o persoană infectată, având în vedere că este şi profesor la clasă şi a răspuns: ”Binenţeles că sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune pe nimeni în pericol. Dacă este necesar, voi face acest lcuru, cum de altfel l-am făcut de mai multe ori, m-am testat, pentru că trebue să respectăm regulile”.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19.

Şeful Executivului şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului.

Realizatorul B1 TV Silviu Mănstire, care l-a avut invitat marţi în emisiune pe premier, are COVID-19.Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au anunţat luni, că se vor testa pentru Covid-19, după ce au intrat în contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite