Moment penibil. Firea i-a cerut demisia lui Orban din Parlament, deşi premierul nu e parlamentar. Firea a insistat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea, fost primar general
Gabriela Firea, fost primar general

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei şi cap de listă PSD pentru Senat în Bucureşti, a declarat, luni seară, la Antena 3, că premierul Ludovic Orban ar trebui să demisioneze din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială, potrivit G4Media. Orban nu e parlamentar.

”Dacă pe 3-4 subiecte importante pentru ţară ne-am da mâna şi am lucra împreună lucrurile ar merge mult mai bine (înţelegere între partidele politice - n.r.). E interesant să vedem dacă Ludovic Orban, preşedintele PNL, va face un gest similar şi îşi va da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială”, a declarat Gabriela Firea, luni seară, la Antena 3.

Declaraţia Gabrielei Firea a venit la scurt timp după ce Marcel Ciolacu anunţase pe Facebook că va demisiona cu o zi înainte de încheierea mandatului de parlamentar pentru nu beneficia de pensie specială.

Gabriela Firea a fost întrebată doar de moderator dacă este sigură că Ludovic Orban este parlamentar, iar fostul primar a subliniat că Orban este deputat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite