Moment penibil. Bogdan Chirieac s-a bucurat că a evadat Mazare. „Suntem alături de «el fugitivo». O altă palmă dată statului subteran“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romania TV a anuntat, vineri seara, ca Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, fix înainte de a fi adus în România. Pe Bogdan Chirieac l-a bucurat vestea. „Şi dacă a mai furat domnul Mazare, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină“, a spus, cu nonşalanţă, Chirieac. Poliţia Română nu a confirmat ştirea.

„Radu Mazare nu se dezminte. Ca sa spun asa, suntem alaturi de ‘el fugitivo’, in cazul acesta. Este, pana la urma, o alta palma data statului subteran din Romania, tocmai din Madagascar. Si daca a mai furat domnul Mazare, cand era primar, evadarea asta il absolva de cea mai mare parte din vina. In Romania nimeni nu mai crede in condamnarile care se dau in justitie. Desi, cu siguranta, unii dintre ei sunt chiar vinovati si au facut enorm de mult rau acestei tari, totusi nimeni nu mai crede.

Si cand vad ca autorii dezastrului din Romania sunt bine mersi in libertate si nu pot fi atinsi nici macar cu o floare, lasati-ma macar sa nu ma intristez ca a evadat Mazare din puscaria din Madagascar. Sunt convins ca doamna Ana Birchall, zeita dreptatii cu mana pe palos, va sti sa il aduca inapoi in Rahova. Dar deocamndata lasati-ma sa nu fiu trist”, a spus Bogdan Chirieac la Romania TV.

Poliţia nu confrimă

Poliţia Română precizează, referitor la informaţiile privind evadarea lui Radu Mazăre, că nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens. "În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens", arată Poliţia Română.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite