Moment amuzant la vizita şefei Comisiei Europene. Ursula von der Leyen a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea: „I’m sorry” - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ursula von der leyen la bucuresti foto facebook guvern

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a refuzat să dea mâna cu fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, arată un videoclip surprins de PRO Tv în timpul întâlnirii care a avut loc la Palatul Victoria. Motivele liderului la nivel european sunt însă legate de necesitatea respectării măsurilor de siguranţă sanitară în contextul pandemic actual.

În timpul vizitei în România, Ursula Von der Leyen s-a întâlnit şi cu membrii Guvernului, unde a fost prezent şi fostul ministru USR PLUS al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, la invitaţia premierului Florin Cîţu. 

Potrivit imaginilor publicate de PRO Tv, Cristian Ghinea a întins mâna primul, cu intenţia de a o saluta pe şefa Comisie Europene. 

Şefa Comisiei Europene a refuzat şi şi-a cerut scuze râzând: „I’m sorry”. 

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a felicitat România pentru aprobarea PNRR, plan care a fost semnat, luni, la Bucureşti. Oficialul de la Bruxelles a declarat că partea cea mai grea de acum începe şi că Guvernul de la Bucureşti va trebui să livreze reformele promise. De altfel, prin PNRR România îşi propune 107 investiţii în numeroase domenii şi 64 de reforme.

View this post on Instagram A post shared by stiripesurse.ro (@stiripesurse)
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite