Moldovan(PSD) despre afişele cu parlamentarii USL: Este un gest vădit disperat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, apreciază gestul Puterii de a printa afişe cu numele parlamentarilor „chiulangii" ai Opoziţiei, drept unul „disperat", iar declaraţiile secretarului general al PDL, Ioan Oltean, drept „rău intenţionate", se arată într-un comunicat trimis agenţiilor de presă.

"Deşi nu mă surprinde dorinţa lui Oltean de a discredita decizia USL de a nu legitima un Guvern ilegal, consider că demersul său de vineri este vădit disperat. Efortul întreprins de Ioan Oltean de a realiza inclusiv afişe este foarte trist, mai ales că banii, nu puţini, investiţi în tipărire, ar fi ajutat mai mult bătrânii care nu-şi mai permit să plătească medicamentele de care au nevoie", se arată în comunicat.

Deputatul Emil Radu Moldovan a explicat că Oltean a scăpat din vedere faptul că parlamentarii USL sunt obligaţi să îşi doneze indemnizaţia atâta timp cât nu participă la lucrările de plen.

"Nu aş fi făcut public acest lucru, dar, în acest context, mă simt obligat să precizez că o parte din indemnizaţia mea de parlamentar va fi donată Asociaţiei Autism Europa Bistriţa. Diferenţa dintre suma donată şi valoarea totală a indemnizaţiei este destinată achitării ratei lunare către bancă, în condiţiile în care nu dispun de alte surse de venit pentru a realiza acest lucru", susţine Moldovan.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri , într-o conferinţă de presă, că PDL va declanşa o "acţiune de informare corectă a opiniei publice" privind greva parlamentară a Opoziţiei, astfel că se vor distribui afişe în teritoriu pentru ca oamenii să afle despre parlamentarii "chiulangii".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite