Moise Guran explică atacul lui Băsescu: Am o avut o discuţie mai tensionată. I-am sugerat să fie mai politicos cu adversarii politici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moise Guran a lăsat presa pentru politică
Moise Guran a lăsat presa pentru politică

Moise Guran a explicat, pe Facebook, că în urmă cu un an, în campania pentru alegerile europarlamenare, a avut o discuţie mai tensionată cu fostul preşedinte Traian Băsescu. Vineri, la Adevărul Live, Traian Băsescu l-a jignit pe Moise Guran, recent intrat în USR.

„Eu nu înţeleg de ce preia atât de multă presă jignirile pe care mi le aduce, absolut gratuit, fostul preşedinte Traian Băsescu şi, cu excepţia notabilă a G4media.ro, fără să mă întrebe şi pe mine nimeni nimic. Nu pentru că aş fi dorit să răspund în vreun fel domnului Băsescu, ci aşa, de principiu.

Acum mă văd nevoit să precizez faptul că am avut într-adevăr o discuţie ceva mai tensionată cu fostul preşedinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare. După dezbaterea (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului preşedinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici. Nu cred că aş putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci“, a scris Moise Guran pe Facebook

Într-un interviu la Adevărul Live, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat în Alianţa USR-PLUS, despre care afirmă că „va fi un rateu în politică”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite