Mituţa, după demisia lui Negrescu: Preşedinţia Consiliului UE este compromisă chiar înainte de a începe. Ne aşteaptă cele mai umilitoare şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Mituţa, unul dintre co-fondatorii partidului Mişcarea România Împreună, a comentat, într-o postare pe Facebook, demisia ministrului pentru Afaceri Europene, Bogdan Negrescu. Acesta a anunţat că depunerea mandatului lui Negrescu vine cu doar 50 de zile înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE, urmând ca România să cunoască "cele mai umilitoare şase luni de la aderare". Mituţa a mai spus şi că preşedinţia e deja compromisă.

"A demisionat ministrul pentru afaceri europene cu doar 50 de zile înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE. E greu de imaginat un guvern mai incompetent, mai haotic şi mai nepăsător faţă de Uniunea Europeană şi faţă de români decât acesta", a scris Alin Mituţa pe pagina sa de Facebook.

Co-fondatorul Mişcarea România Împreună a mai declarat că în locul unei oportunităţi, preşedinţia Consiliului UE va reprezenta "probabil cea mai mare umilinţă a României de la aderarea la Uniunea Europeană.

"Această preşedinţie este compromisă chiar înainte de a începe. Ne aşteaptă probabil cele mai umilitoare 6 luni de când România a aderat la UE, 6 luni care trebuiau să fie, de fapt, o mare oportunitate de a ne promova ţara şi cu care ne vom mai întâlni abia peste 14 ani", a conchis Mituţa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite