Mitingul PSD din 9 iunie. Câte ore va ţine şi cine va suporta costurile deplasării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat luni, cu privire la mitingul care va avea loc sâmbătă seară în Bucureşti, că organizaţiile judeţene vor suporta costurile, iar acolo unde organizaţiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru. Mai mult, Neacşu a precizat că cel mai probabil mitingul va dura aproximativ o oră şi jumătate.

„În cea mai mare măsură, costurile vor fi suportate de organizaţiile judeţene. Acolo unde organizaţiile judeţene nu vor avea suficient buget pentru a putea să-şi acopere deplasarea, atunci se va suporta de la centru. Începând de mâine vom avea întâlniri cu Poliţia Capitalei, cu Jandarmeria, pentru a vedea care sunt cele mai bune soluţii pentru a putea să ajungem în timp util şi să deranjăm cât mai puţin populaţia Bucureştiului. Nu am decis în ce mod vom sau vor ajunge la miting liderii partidului”, a spus Marian Neacşu, precizând că ora 20.00 „este cea mai potrivită oră pentru a nu încurca circulaţia în Bucureşti”.

Secretarul general al PSD a mai punctat faptul că mitingul va ţine cel mai probabil o oră şi jumătate „Probabil că va ţine în jur de o oră şi jumătate şi noi ne organizăm în aşa fel încât un număr foarte important de colegi de-ai noştri să poată să ajungă în timp util la miting”, a completat Marian Neacşu, citat de News.ro. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite