Mirel Palada, despre jurnaliştii care l-au criticat pe ministrul Culturii: Paştele mamii lor de ticăloşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada
Mirel Palada

Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului, retrogradat ulterior în funcţia de consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale, i-a jignit pe jurnaliştii care au taxat gafa ministrului Culturii, Ionuţ Vulpescu, despre „scriitorul Hamlet“.

Ministrul s-a corectat imediat, fiind suficient de inteligent şi de onest, caracteristici ale unui intelectual, pentru a-şi da seamă de greşeală făcută. Nu a contat. Nemernicii de presă imediat au vituperat într-o campanie de presă jegos îndreptată asupra lui, tăind din materialele de presă corecţia imediat făcută, ignorând temă referitoare la scăderea TVA la cărţi la 5% şi punctînd numai şi numai pe confuzia dintre personaj şi autor, dintre Hamlet şi Shakespeare. Nişte ticăloşi. Nişte nemernici. Să nu uitaţi cu cine aveţi de-a face în această situaţie. Cu subiect şi predicat, că să aibă motive să facă breaking news că îi înjur pe Facebook, mamă lor de jegoşi: Realitatea TV, Hotnews, Gândul, Naşul.tv. Şi care or mai fi prin online, mulţi şi mărunţi şi bicisnici. Paştele mamii lor de ticăloşi... “, a fost mesajul pe care l-a postat Mirel Palada pe facebook.

Nu este pentru prima dată când Mirel Palada foloseşte un limbaj suburban. În toamna lui 2013, după ce preşedintele Traian Băsescu a respins bugetul pe 2014, Mirel Palada l-a atacat violent pe şeful statului de la acea vreme.

„Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că preşedintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Preşedintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Şi pentru a-şi învinge frica, şi pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, încă un carton la domnu’. Îşi face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o ţară întreagă. Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul!“, scria, atunci, Palada.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite