Mircea Hava vrea ca PNL să-l menţină pe Cioloş la Palatul Victoria şi după alegeri

Mircea Hava vrea ca PNL să-l menţină pe Cioloş la Palatul Victoria şi după alegeri

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. FOTO Arhivă Adevărul

Vicepreşedintele PNL Mircea Hava a afirmat, duminică, că PNL îl va menţine pe Dacian Cioloş la Palatul Victoria dacă va accepta să continue guvernarea susţinut de liberali, întrucât „e un om deosebit", care „a lăsat o leafă şi o poziţie fantastică“ pentru a fi, în România, potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat, duminică, de Mediafax dacă Dacian Cioloş va accepta să continue guvernarea susţinut de PNL, în condiţiile în care partidul va avea majoritate, Hava a răspuns ferm: „Da, sunt sigur”. „Pe viitor vor veni multe lucruri şi, vă spun cinstit, este legat de premierul Cioloş pe care noi, PNL, dorim să-l susţinem pentru că programul dânsului este similar cu programul nostru şi dorim să-l susţinem în continuare ca premier”, a spus liderul liberal.
 
Potrivit vicepreşedintelui PNL, Dacian Cioloş a renunţat la un salariu mare pentru a veni în funcţia de premier. „Cioloş a lăsat o leafă şi o poziţie fantastică, la care toţi visăm, ca să vină aici să fie ciuca bătăilor, să fie responsabil pentru că plouă, ninge şi ce mai vreţi dumneavoastră, dar a vrut să facă lucrul acesta şi asta demonstrează că domnul Cioloş e un om deosebit. El are un program care e similar cu al nostru, nu poţi să ai un program de dreapta decât dacă eşti de dreapta. Eu sunt sigur, acum, că domnul Cioloş va dori să continuăm împreună acest lucru”, a spus Hava, potrivit Mediafax. 
 
De asemenea, Hava a afirmat că a refuzat să fie copreşedinte al PNL: „Era o propunere ca eu să merg copreşedinte (…) A fost această discuţie, am spus că nu, pentru că avem nevoie de un singur preşedinte. Fuziunea trebuie terminată, eu cred că am terminat-o, toţi avem încredere în Alina (Gorghiu - n.r.). Alina nu rămâne acolo un fel de dictator cum ar crede cineva. E un om echilibrat, care respectă ceea ce am hotărât”, a afirmat Hava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările