Mircea Geoană, despre locuinţa sa de la RA-APPS: „Este ilogic să apar la televiziuni ca şi cum aş avea un privilegiu. Nu am bani cu nemiluita“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană susţine că plăteşte o chirie mult prea mare FOTO Eduard Enea
Mircea Geoană susţine că plăteşte o chirie mult prea mare FOTO Eduard Enea

Senatorul Mircea Geoană, unul dintre chiriaşii RA-APPS aflat pe lista publicată miercuri de Guvern, susţine că vrea să părăsească locuinţa cât mai curând şi spune că plăteşte o chirie „foarte mare“, respectiv suma de 3.200 de euro.

Întrebat în cursul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV  cum vede iniţiativa publicării acestei liste, Geoană a spus că, în opinia sa, „este o iniţiativă foarte bună“.

A face curăţenie şi limpezire este o idee foarte bună“, a continuat acesta.

„Evident că am de  gând să plec. Eu am un contract de închiriere care nu face parte din categoria contractelor pe care demnitarii statului român le au cu această  regie. Eu plătesc o chirie foarte mare, nu am niciun fel de interes, plătesc 3.200 de euro“, a declarat Mircea Geoană.

Acesta a adăugat că  a plătit chirie la RA-APPS şi în perioada în care era preşedintele Senatului, deşi legea îi permitea să nu plătească.

„Am preferat să plătesc chiria ca un om obişnuit“, a insistat el.

„În 2009, am făcut un contract pentru construirea unei locuinţe care a dat faliment, a început criza economică. Eu sunt foarte aproape să îmi rezolv această problemă, pentru că nu am niciun chef să dau o chirie mai mare decât face“,a  explicat Geoană.

Întrebat când plănuieşte să se mute, acesta a răspuns că „în cel mult o lună, două“.

Este ilogic să apar la televiziuni ca şi cum aş avea un privilegiu. Nu am avut un privilegiu din partea statului român“, a continuat senatorul.

„Nu am bani cu nemiluita, cum au alţii“, a conchis Mircea Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite