Mircea Geoană: Ponta va pierde funcţia de premier până la toamnă. PSD începe să devină istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte PSD, Mircea Geoană, crede că Victor Ponta nu va rezista în funcţia de premier până în toamnă, iar coaliţia de guvernare încearcă să găsească soluţii pentru a rămâne la putere fără liderul PSD.

"În mod evident, toamna acaesta nu-l va prinde pe Victor Ponta că prim-ministru. Toată lumea încearcă, cei care se află în majoritate să găsească o formulă pentru a rămâne la putere fără Victor Ponta , cei care-s în Opoziţie încearcă să găsească o formulă să vină dânşii la putere", a observat Mircea Geoană, la Realitatea TV.

Liderul PSRO crede că atât Victor Ponta, cât şi Liviu Dragnea, dar şi partidul pe care îl conduc devin istorie. „Aţi auzit de legea gravitaţiei? Ea funcţionează şi în politică. Deci când se întâmplă ceva suficient de greu cum a fost acuzaţia de corupţie, el e incapacitat. Nu e în cârje din punct de vedere fizic, e incapacitat din punct de vedere politic, el nu mai poate să continue că premier al României. Ponta e istorie, Dragnea e istorie şi din păcate pentru un partid mare din România, PSD-ul începe să devină istorie. Pentru mine, Ponta nu este decât o ilustrare că modul vechi de a face politică nu mai este acceptat, nu mai este acceptabil şi nu va mai fi tolerat în România“, a mai apreciat Geoană.

Senatorul PSD arată că Victor Ponta  a lăsat PSD de izbelişte cât a fost în Turcia. „El e primul care părăseşte corabia pe care ar trebui să o conducă. E o senzaţie de abandon, e o senzaţie de laşitate, de conducător de oşti care într-un moment complicat alege propriul confort şi linia de apărare individuală în loc să fie cum trebuie să fie un conducător, care părăseşte ultimul corabiaĹ, a mai spus Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite