Mircea Geoană, felicitat de ziua lui prin sms-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană, împreună cu soţia sa, Mihaela
Mircea Geoană, împreună cu soţia sa, Mihaela

Marginalizat în partid, fostul lider al PSD n-a mai organizat nicio petrecere de aniversare, iar social-democraţii au renunţat să-i mai trimită cadouri.

Coşurile de flori şi cadourile primite pe vremea când conducea partidul au devenit anul acesta doar o amintire pentru Geoană, care împlineşte azi 52 de ani. „I-am trimis un sms în care i-am urat <<La Mulţi Ani!>> şi multă sănătate!”, a spus Radu Moldovan, deputat PSD. Moldovan a fost unul din  apropiaţii lui Geoană până la Congresul din februarie, când a decis să-l susţină pe Victor Ponta pentru preşedinţia PSD, ceea ce, potrivit unor surse social-democrate, ar fi contribuit la victoria acestuia din urmă. „I-a trimis un simplu sms, atât”, a mărturisit şi vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

Doar foştii susţinători i-au mai telefonat lui Geoană ca să-l felicite. „L-am sunat ca să-i urez toate cele bune, dar nu i-am trimis nimic...Nici nu sunt în Bucureşti, sunt aici, în organizaţie...”, a povestit fostul lider de la PSD Olt, senatorul Ion Toma. Vicepreşedintele PSD Rodica Nassar i-a transmis lui Geoană „să i se întâmple tot ce e mai bine” tot prin telefon. . „I-am telefonat încă de dimineaţă. N-am trimis flori că nu sunt în ţară”, a precizat Nassar.

Geoană nu a primit cadouri nici măcar de la liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, cel care altădată era susţinătorul său fervent.  „Nu m-am gândit la cadou. Nu ştiu dacă reuşim să ne vedem, nu ştiu ce program are.... O să-i dau telefon”, spunea Vanghelie ieri către seară.

Anul trecut, când se afla încă în fruntea PSD, Mircea Geoană a organizat de ziua sa o petrecere cu foarte mulţi invitaţi. Surse politice spun că Geoană ar fi închiriat atunci o sală a Teatrului  Bulandra şi l-ar fi invitat să susţină un spectacol pe actorul Dan Puric.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite