Mircea Geoană: „Degeaba dă instrucţiuni partidul nostru dacă Antonescu nu convinge publicul PSD”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană. FOTO: Arhivă Adevărul
Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană. FOTO: Arhivă Adevărul

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a vorbit marţi seară, în cadrul unei emisiuni televizate, despre ultimele evenimente de pe scena politică din România, subiectul cel mai important fiind legat de relaţia partenerilor de guvernare, dar mai ales despre comportamentul preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Fostul lider social-democrat a precizat că actualul preşedinte al PNL ar trebui în perioada următoare să nu mai fie concentrat pe ceea ce declară diferiţi membri din conducerea PSD, ci să caute să răspundă cerinţelor celor care se reprezintă nucleul dur al social-democraţilor, membrii de partid.

“Să fie atent nu la declaraţiilor liderilor PSD, ci la problema adevărată, este ce face baza, electoratul. Domnul Antonescu a pierdut o parte din simpatizanţi”, a declarat Mircea Geoană. „Degeaba dă instrucţiuni partidul nostru daca Antonescu nu convinge publicul PSD”, a continuat fostul preşedinte al PSD.

Referitor la declaraţiile realizate de Eduard Hellvig despre faptul că liberalii dacă vor la europarlamentare 25% înseamnă că pot da preşedintele ţării fără sprijin PSD, Mircea Geoană a adăugat că “este o iluzie că cineva care are în jur de 20% din opţiunile electoratului poate ajunge să fie preşedintele României”.

Fostul preşedinte social-democrat a ţinut să amintească ce înseamnă disciplina electoratului PSD prin exemplul alegerilor prezidenţiale din 2009 când aproximativ 99% din cei care îşi manifestau intenţia de vot pentru social-democraţi i-au acordat votul lui Geoană, în timp ce doar 1-2% din aceştia s-au orientat spre varianta Oprescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite