Mircea Geoană: „A continua cu acest guvern înseamnă adâncirea crizei în care suntem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a declarat „rezervat“ în privinţa şanselor moţiunii de cenzură şi speră ca UDMR să se alăture demersurilor opoziţiei.

Prezent la Iaşi, pentru a participa la o întâlnire cu membrii Senatului Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“, Mircea Geoană nu a uitat să vorbească şi despre moţiunea de cenzură.

Acesta a precizat că nu se poate continua cu acest Guvern, dar că este „rezervat“ în privinţa şanselor moţiunii de cenzură. „Eram mai optimist, dar acum sunt mai rezervat. Există încă o şansă, pentru că a continua cu acest guvern înseamnă adâncirea crizei în care suntem“, a spus Geoană, conform Mediafax.

Preşedintele Senatului a continuat spunând că speră ca UDMR să se alăture opoziţiei, aşa cum a făcut-o în 2009, dar şi că celor din PDL le este frică de proprii parlamentari. „Când ai un proiect politic serios, vin şi rezultatele. S-a văzut în 2009, când am reuşit să strâng o astfel de majoritate. Gestul celor din PDL este unu reprobabil şi unul de laşitate. Asta arată un guvern care se teme de proprii parlamentari“, a încheiat Mircea Geoană.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite