VIDEO Minutul şi gafa. Dăncilă, întrebându-l pe premierul Croaţiei dacă ar vrea o poză: „Make a photo?“. Dăncilă a mai faultat încă o dată limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, la întâlnirea cu premierul Croaţiei, Andrej Plenkovic, n-a mai aşteptat intonarea imnului, premierul Viorica Dăncilă a mai comis o gafă: a vrut să-l întrebe, în engleză, pe Andrej Plenkovic dacă doreşte să facă o fotografie. „Make a photo?”, l-a chestionat Dăncilă pe omologul său de la Zagreb.

La întâlnirea cu Andrej Plenkovici, premierul Dăncilă a „faultat“ din nou limba română. „Am avut discuţii foarte interesante privind cooperarea noastră în context european şi în perspectiva apartenenţei CELE două state la trio-ul preşedinţiilor Consiliului Uniunii Europene”.

În timpul ceremoniei de la Palatul Victoria, Dăncilă a comis şi o eroare de protocol: l-a invitat pe Andrej Plenkovic să treacă în revistă garda de onoare înainte de a fi intonate imnurile celor două ţări, iar premierul croat a oprit-o pe Dăncilă pentru a asculta intonarea imnurilor. 

Premierul Dăncilă a ţinut-o în gafe toată săptămâna. Întrebată de jurnalişti dacă se teme de o plângere penală, premierul Viorica Dăncilă a răspuns agramat: „ORICE om îi este frică de o plângere penală”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite