Mintea cea mai în urmă a românului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima oară cînd mi-am bătut, cu varga şi fără motiv, copiii, le-am şuierat la ureche: nu ţipaţi, că mă faceţi de rîs în tot blocul! Am urmat, astfel, la nivel de familie, una din cele mai frecvente poveţe naţionale: să nu îţi faci ţara de rîs printre străini!

Aşa cum s-a înţeles, deja, din cele de mai sus, şi eu cred că Librăria Humanitas din Rîmnicu Vîlcea trebuie închisă, arsă cu personalul înăuntru şi înlocuită cu o arătură brăzdată de Primarul Mircia Gutău, la coarnele plugului. Apoi, cenuşa librarilor trebuie răspîndită în patru zări sau, şi mai bine, depusă la intrarea în Parlamentul European, pentru a sluji de pildă celor ce vor mai cuteza să-şi facă ţara de rîs.

Înainte de a descrie, cu nesaţ tehnic, supliciul meritat de Gabriel Liiceanu, tractorul anti-patriotic de la Humanitas şi detractorul en chef al României, voi face cîteva remarci asupra românilor curaţi. Acei români care se spetesc să-şi convingă compatrioţii că prostia trebuie să devină un bun de patrimoniu, alături de telemea, ţapină şi rezultanta lor nesărată, Antena 3.

Mai întîi, numele truditorilor la răspîndirea prostiei: PSD.

Viaţa şi, mai ales, partea ei nesimţită, au arătat că România a fost făcută de rîs, numai şi numai cînd cineva a criticat decizii luate de PSD. În rest, e voie să îţi declari adversarii legionari, să aduci minerii la rupt bucureşteni, să furi, azi, oul de sub cloşcă şi, mîine, cloşca de sub bou, să îi ţii în măscări pe alegătorii români din afara ţării sau să îţi dai doctoratul copiind o teză pe tema „Artă şi Xerox - de la călugăr, la prim-ministru”. Ba chiar e recomandabil ca Grindeanu să îl primească pe moştenitorul tronului britanic în mare ţinută de cocalar, inclusiv brăţăruşă de piele asortată la ceasul de raket ucrainean. Pe faţa prim-ministrului PSD, un mesaj pro-românesc fără echivoc: mitocani, de 2000 de ani!

E voie să le faci pe toate şi ţara nu va fi defăimată, pentru că tot ce vine de la PSD face bine la ten României şi seduce Europa.

Tîmpenia după care criticii PSD sînt totuna cu defăimătorii ţării duce direct la tîmpenia de rang imediat superior după care PSD e totuna cu România.

Dimpotrivă, dacă nu eşti de acord cu vreuna din acţiunile caritabile ale PSD, de pildă Ordonanţa care bagă legea în puşcărie, pe locul cuvenit hoţilor, atunci îţi faci ţara de rîs. Aşa a procedat odiosul Liiceanu, la Bruxelles, şi de aici mînia lui Mircia Gutău, cuceritorul de librării, plus blestemele Antenei 3 şi, cu Mircea Badea, 4. Dar Liiceanu nu îşi putea pîrî ţara. Comisia Europeană şi Parlamentul aflaseră, deja, de isprava cu Ordonanţa ordonată de Dragnea. Din Monitorul Oficial. Publicaţia oficială a statului român. Care îşi defăimează, deci, propria naţiune.

Tîmpenia după care criticii PSD sînt totuna cu defăimătorii ţării duce direct la tîmpenia de rang imediat superior după care PSD e totuna cu România. Sau invers - dacă vreţi să ne facem de rîs şi mai bine. În această teorie de aleasă imbecilitate, e de găsit şi isprava dlui Mircia Gutău, primarul care vrea să vină de hac Librăriei Humanitas din Rîmnicu Vîlcea pentru că Gabriel Liiceanu şi-a făcut ţara de rîs, la dezbaterea despre Ordonanţa 13, în Parlamentul European.

Primarul Gutău a uitat că, în noiembrie 2016, a apărut de mînă cu dreptatea, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, şi a cîştigat un proces împotriva statului român. După logica domnului Gutău, acelaşi Gutău şi-a tîrît ţara prin tribunale şi a făcut-o de rîs, la Strasbourg, în faţa Europei. Antena 3 are, deci, tot dreptul să ceară închiderea Librăriei Gutău, fostă Humanitas.

A doua încercare de infiltrare toxică a prostiei e melodia după care europarlamentarii români din afara PSD se îmbuibă, zboară la clasa business (deşi, cu geamul închis) fac scandal şi îşi vorbesc ţara de rău, pe banii românilor plătitori de impozite. Aşa e, numai că pe dos. Deocamdată, România nu e stat contributor net la bugetul UE, adică mai pe româneşte şi cu degetul pe numărătoare spus, primeşte de la UE mai mulţi bani decît varsă în contul UE. Prin urmare, banii de plată pentru Parlament vin din birurile care îi apasă pe germani, olandezi, şi alte naţii duşmane care umplu bugetul UE pentru a bombarda în mod criminal România cu fonduri şi subvenţii. Ar reieşi de aici, că, după logica „noi vă plătim, noi hotărîm”, UE poate planta refugiaţi în casa fiecărui angajat al Antenei 3, faimosul post de nişă, dedicat promovării logicii şi patriotismului.

Ţara e bine pentru că are pe cine se bizui. PSD şi Antena 3 se bat pentru dreptul nostru colectiv la prostie. În Europa, unde mintea românului trebuie să fie cea mai în urmă.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite