Ministrul Transporturilor se simte „flatat” că se află pe listele de remaniere guvernamentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Transporturilor Lucian Şova, Foto: Inquam.
Ministrul Transporturilor Lucian Şova, Foto: Inquam.

Ministrul Transporturilor Lucian Şova a declarat, miercuri, în Parlament, că se simte „flatat” când aude că figurează pe toate listele de remaniere guvernamentală. Acesta a mai spus că în contextul unei evualuări, nu are ce să îşi reproşeze.

„Mă flatează faptul că sunt pe toate listele de remaniere. Sunt pregătit din prima zi, dar cu siguranţă acest lucru nu se va face de o manieră întâmplătoare atunci când se va face. Îmi place că sunt pe toate liste de remaniere, nu ştiu dacă spre bucuria sau spre disperarea unora”, a declarat ministrul Transporturilor, miercuri, la scurt timp după ce moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei a fost respinsă de Camera Deputaţilor. 

Întrebat de jurnalişti dacă se teme că va fi exclus din Cabinetul Dăncilă la următorul CEx, Lucian Şova a precizat că nu are nimic să-şi reproşeze. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, după votul salvator pentru Tudorel Toader că acţiunea parlamentarilor social-democraţi a arătat foarte clar că „PSD, dacă va decide să remanieze un ministru, o va face în interior, nu în Parlament”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite