Ministrul Transporturilor a găsit un nou vinovat pentru lipsa autostrăzilor: statul paralel. „Oamenii erau terorizaţi de statul paralel, de tot felul de ameninţări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, consideră că „statul paralel“ este de vină pentru  lipsa autostrăzilor din România, el susţinând că angajaţii din companii nu au semnat contracte de teama DNA.

Răzvan Cuc a susţinut că „oamenii erau terorizaţi de statul paralel, de tot felul de ameninţări că dacă semnezi te duci la puşcărie”, iar din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport, potrivit Mediafax.

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaţilor din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidaţi de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineaţa. În contextul acesta, mulţi oameni au spus că nu vor să facă act adiţional la contract, că s-ar putea interpreta, în condiţiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, şi era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a completat ministrul Cuc, potrivit sursei citate.

Mai mult, ministrul Transporturilor a spus că ar trebui modificată legislaţia „dacă există o constrângere legislativă“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite