Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O ştiu personal de când umblam pe sub masa la care stătea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a publicat un mesaj în care susţine că regretă moartea actriţei Stela Popescu, o persoană pe care o cunoştea de „când umbla pe sub masa la care stătea“ şi pe care o întâlnise în urmă cu câteva zile pentru a discuta de noi proiecte.

„S-a stins Stela Popescu...O ştiu personal de când umblam pe sub masa la care stătea. Acum câteva zile ne-am văzut la mine la birou, plina de energie şi de idei de proiecte. Astăzi nu mai este, dar ne rămân în amintire lucrurile minunate realizate într-o viaţă dedicată artei. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a scris pe Facebook, Lucian Romaşcanu, deţinător al portofoliului Culturii. 

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. „În momentul în care am ajuns la locaţie, era decedată de mai multe ore”, a completat medicul urgentist

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite