Încă un ministru din cabinetul Orban a fost confirmat cu COVID-19: M-am autoizolat la domiciliu şi voi urma îndrumările medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Oros FOTO gov.ro
Adrian Oros FOTO gov.ro

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anunţat joi seară pe Facebook că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a explicat că s-a autoizolat şi că va lucra de la distanţă.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineaţa şi din păcate e unul “ pozitiv”. 

M-am autoizolat la domiciliu şi voi urma îndrumările medicilor. 

Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!”, a transmis Adrian Oros într-un mesaj pe Facebook.

În aceeaşi zi şi liderul USR Dan Barna a anunţat că are coronavirus. Acesta a precizat că starea sa generală de sănătate este bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

„Am aflat în această după amiază că am contractat COVID-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare.

Starea mea generală e bună şi voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online”, a declarat Dan Barna joi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite