Mihail Boldea acuză: "Mircea Toader ar putea fi în spatele a ce mi se întâmplă mie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Mihail Boldea a declarat într-o emisiune a postului de știri Antena 3 că în spatele acuzațiilor ce i se aduc s-ar putea află deputatul PDL Mircea Toader.

"Toader Mircea Nicu este cel care conduce Galaţiul şi el ar putea fi în spatele a ce mi se întâmplă mie Motivele pentru care ar facea asta sunt pentru că eu am plecat din partid, aş putea să lovesc foarte puternic în campania PDL la locale. Dar n-am nici o problemă, mă lupt cu el până dovedesc adevărul. Susţin foarte ferm acest lucru şi dacă nu-i convine, să mă dea în judecată că are soţia avocat", a declarat Mihail Boldea.

Deputatul Mihail Boldea este cercetat penal pentru înşelăciune, fals şi uz de fals. El a fost membru PDL, dar a părăsit gruparea în 2011, pentru a i se alătura lui Gabriel Oprea în UNPR. În prezent, pe site-ul Camerei Deputaţilor el apare ca deputat independent.

Boldea susține că este nevinovat și va dovedi acest lucru. Deputatul nu a fost încă audiat în acest caz, dar precizează că nu va da nicio declarație în fața procurorilor.

Pe de altă parte, deputatul PDL Mircea Toader neagă acuzațiilor ce I se aduc.


"Aşa gândeşte domnul Boldea. N-am niciun fel de amestec în problemele lui judiciare .Probleme lui din partid i s-au datorat, el a candidat la biroul judeţean şi n-a reuşit să câştige o funcţie şi de acolo a început ruptura dintre noi", a spus Mircea Toader

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite