Mihai Tudose, replică pentru Carmen Dan: O mincinoasă dovedită. Am în minte zicala - «nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a numit pe fostul premier Mihai Tudose ”bădăran, oportunist, securist”. În replică, fostul premier i-a cerut ministrului să explice culisele protestului din 10 august. „În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele“, a spus Tudose.

”Rămâne cum am stabilit: o «duamnă» agresivă şi minicinoasă, care în loc să dea explicaţii despre acuzaţiile aduse din interiorul Ministerului de Interne cu probe certe, cu raport care cuprinde date clare, cu raport pus/retras pentru că au fost forţaţi oamenii să mintă, în loc să explice lucrurile astea, ea continuă să fie o mincinoasă agresivă, că atâta ştie. Dacă tot dă astfel de declaraţii pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu. A uitat să explice şi toate acuzaţiile aduse domnului Despescu. Domnul Despescu a câştigat procesul împotriva ei în instanţă, nişte judecători s-au pronunţat, dar asta nu mai spune“, a declarat Mihai Tudose pentru stiripesurse.ro

„Dacă tot face experimente de dat declaraţii poate ne explică şi cum a fost şi cu evenimntele din 10 august, poate ne explică cum e cu microfoanele din priză, poate ne explică cum toate acuzaţiile aduse domnului Despescu au fost demontate în instanţă sau cum e cu raportul domnului Ioniţă, pe care poate îl face public, pentru că omul a refuzat funcţia, iar apoi a fost forţat să o ocupe, după ce s-a schimbat primul ministru.

Cât despre fina aluzie la doctorate şi alte lucruri de genul acesta, «duamna» fiind un mare om de cultură şi ştiinţă este cea mai îndreptăţită să dea verdicte, eu exprimându-mi convingerea că am uitat mai mult decât a citit ea.

În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte şi zicala «nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheaţă şi te inundă»!“, a mai spus Mihai Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite