Mihai Tudose, despre startul campaniei electorale: Ne vom selecţiona lotul de box al României pentru un meci cu lotul Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de startul oficial al campaniei electorale, fostul premier Mihai Tudose a scris pe Facebook că luna aceasta „o să vedem mulţi candidaţi care descoperă străzile, pieţele sau că Românie nu este doar Bucureşti”, subliniind că europarlamentarii nu sunt trimişi la Bruxelles „să se bată” cu europenii, ci pentru a promova interesele ţării prin „dialog şi negocieri corecte”.

„Începe campania electorală. Luna aceasta o să vedem foarte mulţi candidaţi care descoperă străzile, pieţele sau că România nu este doar Bucureşti şi oraşul natal... Unii vor promite că vor merge la Bruxelles să se bată cu europenii cei răi ca să apere România (asta chiar dacă Uniunea Europeană înseamnă ŞI România)”, a scris Mihai Tudose.

Fostul premier a mai dezvăluit că de mâine unii politicieni vor afirma că au crescut pensiile şi salariile, pe când „coşul de cumpărături e din ce înce mai gol”. Totodată, Tudose subliniază că aleşii români nu sunt trimişi să se „bată” cu europenii, ci să negocieze şi să promoveze interesele României.

„Veţi afla că v-au crescut pensiile şi salariile chiar dacă, în realitate, coşul de cumpărături e din ce în ce mai gol şi chiar dacă, în realitate, nu despre asta este vorba. Este vorba despre a trimite reprezentanţi ai României care au capacitate de negociere şi sunt recunoscuţi ca parteneri oneşti în această construcţie europeană.... Nu vom selecţiona lotul de box al României pentru un meci cu lotul Europei. Nu este despre «ne vom bate» este despre «vom reprezenta interesele României, vom promova interesele României prin dialog şi negocieri corecte, oneste»”, a mai adăugat fostul premier.

„Cred că această campanie ar trebui să fie un moment de analizã a ceea ce vor trebui sã facã toţi reprezentanţii României, indiferent de partidul pe care îl reprezintă! România este una singură! România este în Europa, iar europeni sunt şi românii! Succes PRO România! Succes România!”, a conchis Tudose.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe sâmbătă, la ora 7,00, şi se încheie pe 25 mai, la ora 7,00.

Mesajul lui Mihai Tudose:

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite