Mihai Tudose, despre ruptura între premier şi Dragnea: Nu ştiu dacă doamna Dăncilă e conştientă că joacă în piesa asta de teatru. Dragnea o umanizează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Tudose, fost premier din partea PSD şi actual candidat al Pro România pentru europarlamentare, a afirmat, într-un interviu pentru Adevărul Live, faptul că între premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Dar nu cred în aşa ceva. Ăsta este un circ ieftin. Nu ştiu dacă doamna Dăncilă e conştientă că joacă în piesa asta de teatru“, a declarat fostul premier Mihai Tudose, la Adevărul Live.  

Tudose a precizat că Dragnea vrea să o umanizeze pe Viorica Dăncilă. „O umanizează. Că dacă vezi doamne unii din PSD nemulţumiţi de Dragnea, atunci vezi că zic «da, dar avem dialog cu Guvernul. Totuşi e important Guvernul iar Vasilica a început să...». Ca să nu piardă puterea. O umanizează pe Dăncilă să nu cumva să i se întâmple ceva în Parlament“, a completat Tudose. 

Actualul candidat al Pro România la europarlamentare a punctat faptul că Dăncilă e umanizată în cazul unei răscoale în partid. „Exact, pentru asta. Ăia care ţin cu el să ţină cu el, iar ăia care ţin cu ea să ţină cu ea. După cum am spus, sunt două tabere acolo. Tabăra lui Dragnea şi tabăra lui Dăncilă. Problema e că Dăncilă e în tabăra lui Dragnea şi cu asta basta. Ea este foarte puternică până ce e chemată la ordin. În momentul ăla s-a închis, s-a topit“, a conchis Tudose.

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite