Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Paria Europei. Respins de membrii propriei familii politice şi urât de majoritatea românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier al României, Mihai Tudose, l-a criticat sâmbătă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că „s-a acoperit de ruşine şi fluierături” în timpul Congresului socialiştilor europeni.

„Liviu Dragnea - paria Europei! A crezut că poate să păcălească în continuare pe toată lumea, dar a reuşit doar să se acopere de ruşine şi fluierături la Congresul socialiştilor europeni.

Un personaj total nefrecventabil în nicio cancelarie europeană, respins până şi de membrii propriei sale familii politice şi urât de majoritatea românilor. Acesta este azi Liviu Dragnea”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Actual membru Pro România, acesta din urmă a explicat că pentru a pune capăt „răului” făcut de Liviu Dragnea, românii ar trebui să vină la vot, exprimându-şi speranţa ca oamenii să aleagă Pro România, „singura alternativă serioasă la dezastrul” pe care l-ar fi produs liderul PSD.

„Putem să punem capăt răului pe care acest om îl face în fiecare zi României. Venind la vot!!!

Alegerile europarlamentare din mai sunt primul pas în acest sens şi sper ca românii să aleagă PRO România, pentru că este singura alternativă serioasă la dezastrul pe care Nicolae Liviu Dragnea l-a provocat ţării noastre”, a conchis Mihai Tudose.

O delegaţie a PSD, condusă de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, participă la congresul socialiştilor europeni de la Madrid.

Invitat să vorbească într-o intervenţie în cadrul panelului legat de echitatele în Europa, liderul PSD a fost huiduit la finalul discursului, în timp ce cobora de pe scenă, de către eurodeputatul S&D Ana Gomes, din Portugalia. „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”, a spus Ana Gomes. Mesajul a fost transmis în spaniolă. Eurodeputatul a confirmat, pentru Libertatea, că ea este cea care a strigat şi că acesta a fost mesajul ei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite