Mihai Tudose, despre alianţa Negoiţă-Ponta: Îmi pare tare rău de Robert. Avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Mihai Tudose îl ironizează pe Robert Negoiţă după ce primarul Sectorului 3 a anunţat că face o alianţă electorală cu partidul condus de Victor Ponta.

„Cum să anunţi că eşti pe picioarele tale, unic şi irepetabil, tocmai când anunţi că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci aşa cevaaaa?!?! Cât tupeu îţi trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor....”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose. 

Postarea fostului premier a plecat de la o declaraţie dată de Victor Ponta în conferinţa ţinută alături de Robert Negoiă duminică. 

„Mă bucur că toţi cei sceptici, toţi cei neîncrezători, toţi cei care credeau în “scenarii” şi jocuri de culise - au înţeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD şi PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!”, declara Victor Ponta la conferinţa susţinută cu Negoiţă. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite