Mihai Tudose: Candidatura lui Tăriceanu la prezidenţiale din partea PSD e soluţia perfectă pentru Dragnea. Aveţi impresia că-l lasă să câştige?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose şi Liviu Dragnea. FOTO Andreea Alexandru / Mediafax
Mihai Tudose şi Liviu Dragnea. FOTO Andreea Alexandru / Mediafax

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, într-un interviu pentru Adevărul, faptul că o candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu ar fi soluţia perfectă pentru Liviu Dragnea, liderul PSD având la îndemână pârghiile necesare pentru a sabota campania partenerului său de coaliţie.

Întrebat la Adevărul Live dacă Liviu Dragnea ar putea să-l susţină pe Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Tudose a precizat:  „Eu cred că asta va fi soluţia perfectă din punctul lui de vedere fiindcă răspunde la mai multe probleme. Unu: dacă câştigă, exact ce spuneam, „iată e bine am jucat”, dacă pierde este evident că e vina lui Tăriceanu. „Domle, ţi-am dat de toate, ai vărsat găleata cu lapte”. Mai mult. A pune alt candidat de la PSD însemna ca de mâine să înceapă să-l crească pe respectivul. Iar el când creşte cineva pe lângă el, îi apar bubiţe mici pe piele, are senzaţie de vomă, se scarpină, nu e bine“, a declarat fostul premier, în prezent candidat al Pro România la europarlamentare. 

Chestionat dacă e de părere că electoratul PSD s-ar mobiliza pentru un candidat ca Tăriceanu, Tudose a subliniat: „Cred că va mai sta puţin pe-acasă. Aveţi impresia că Dragnea ar vrea să câştige Tăriceanu ? Vă înşelaţi amarnic“. 

De asemenea, Mihai Tudose a precuzat că atât timp cât numele candidatului nu e Liviu Dragnea, preşedintele PSD nu e interesat ca reprezentantul Puterii să câştige. 

Vezi aici interviul.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite