Mihai Stănişoară: „Nu m-am regăsit în moţiunile PDL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stănişoară nu se regăseşte în niciuna dintre moţiunile PDL FOTO Adevărul
Mihai Stănişoară nu se regăseşte în niciuna dintre moţiunile PDL FOTO Adevărul

Fostul lider PDL Mihai Stănişoară a declarat că nu s-a regăsit în niciuna dintre cele trei moţiuni pentru şefia PDL. Acesta a adăugat că, din punctul său de vedere, Vasile Blaga este „uzat, obosit", în timp ce Monica Macovei „spune şi lucruri trăsnite".

„Cel pe care l-am crezut mai potrivit este Adriean Videanu, cel care înţelege cu adevărat dreapta", a declarat Stănişoară, pentru care nici Monica Macovei, nici Vasile Blaga, nici Elena Udrea nu sunt o soluţie pentru PDL.

Potrivit afirmaţiilor lui Stănişoară, Vasile Blaga este „uzat, obosit" şi „nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid".

„Vasile Blaga nu a respectat pe nimeni şi nimic în partid, nici pe mine. Uitaţi-vă la el, e uzat, e obosit!", a spus Stănişoară la Realitatea TV. Elena Udrea „pare mai proaspătă, mai determinată, mai vie" şi „a venit din urmă pe turnantă" în cursa pentru şefia PDL, mai spune ironic fostul lider PDL.

Acesta este de părere că lupta în PDL se va purta între Blaga şi Udrea, pentru că moţiunea Monicăi Macovei „este aproape inexistentă".

„Aşa-zişii reformişti au rămas ca un ONG grefat pe partid, dar grefa nu a reuşit", a spus Stănişoară.

Stănişoară nu este întotdeauna de acord cu lucrurile pe care le susţine Monica Macovei în Parlamentul European şi în instituţiile europene despre România, pentru că aceasta „spune şi multe lucruri trăsnite".

Fostul democrat-liberal a relatat şi despre trecerea sa la PNL, însă că nu crede că alţi democrat-liberali îi vor urma gestul.

„Am discutat cu domnul Crin Antonescu timp de câteva zile", a spus Stănişoară, însă a adăugat că nu a mai vorbit cu nimeni altcineva despre trecerea la PNL. Mai mult, Stănişoară crede că viitorul preşedinte al României va fi Crin Antonescu, după cum a declarat în cadrul emisiunii de la Realitatea TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite