Mihai Stănişoară iese din politică: şi-a dat demisia din Parlament şi din partidul lui Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stănişoară, deputat PLR FOTO Mediafax
Mihai Stănişoară, deputat PLR FOTO Mediafax

Deputatul afiliat grupului PLR-PC, Mihai Stănişoară, şi-a dat demisia, astăzi, atât din Parlament, cât şi din partidul fondat de Călin Popescu Tăriceanu.

”După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”, precizează Stănişoară, potrivit Mediafax.

Mihai Stănişoară este în Parlamentul României din 2008, fiind ales de fiecare dată pe listele PDL.

În data de 15 martie 2007 a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, iar din 22 decembrie 2008 a îndeplinit funcţia de ministru al apărării naţionale în guvernul Emil Boc. Mihai Stănişoară a absolvit în anul 2001 cursurile Colegiului Naţional de Apărare. Stănişoară a fost printre liberalii care l-au urmat pe Călin Popescu Tăriceanu în proiectul politic PLR, după ce acesta a decis să părăsească partidul al cărui preşeidnte a fost.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite