Mihai Răzvan Ungureanu:  „Domnul preşedinte  a avut o adresare extrem de ironică la adresa domnului Ponta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu                                                                        FOTO:   Adevărul
Mihai Răzvan Ungureanu                                                                        FOTO:   Adevărul

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu  a declarat, sâmbătă, la Arad, că preşedintele Traian Băsescu  a ironizat guvernul Ponta, în  cel mai recent discurs al său, fapt care nu ar fi fost înţeles de  tabăra USL , care ar fi perceput afirmaţia ca pe  o  „laudă”.

"Când lauzi pe cineva că nu a făcut rău, nu e laudă. Lauzi repetentul că a venit la ore că a venit la extemporal şi a luat nota trei. E o ironie foarte groasă. Ponta înţelege mai greu umorul preşedintelui. Domnul preşedinte nu l-a lăudat, să fie clar, a avut o adresare extrem de ironică la adresa domnului Ponta", a spus Ungureanu potrivit Mediafax.

Declaraţia lui Mihai Răzvan Ungureanu se referă la faptul că preşedintele Traian Băsescu a mulţumit Guvernului Boc care “a pus interesul naţional mai presus de interesul de partid”, în timp ce Guvernul Ungureanu “nu a afectat parcursul de recuperare a echilibrelor”, la fel ca şi Guvernul Ponta.
Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că Guvernul Ponta este condus de “baronii PSD”, în timp ce premierul “este lăsat doar să explice hotărârile luate de baronii din partid".

Preşedintele Forţei civice a adăugat că mişcarea politică de “dreapta” este fragmentată şi că se impune desemnarea unor candidaţi comuni pentru alegerile europarlamentare, dar şi desemnarea unui singur candidat la preşedinţie pentru 2016.


"Speranţa e ca dreapta să aibă măcar acelaşi număr de europarlamentari. Dacă mergem separat, în mod clar vor fi mult mai puţini, poate jumătate. Dacă nu facem astea, iar fragmentarea se menţine, în 2016 nu se va intra la guvernare din dreapta decât pe seama compromisului politic, sub acoperirea unei coaliţii stânga-dreapta. Nu o să existe un guvern monocolor al dreptei. Cine crede că dreapta îşi poate permite mai mulţi candidaţi şi să aibă şi succes, ori e naiv, ori păcăleşte", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite