Mihai Goţiu: Niculae Bădălău ne-a ameninţat cu bătaia, pe mine şi pe Nicuşor Dan, chiar în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul USR Mihai Goţiu, care a fost agresat săptămâna trecută în studioul B1 TV de către fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta Mirel Palada, susţine că Niculae Bădălău, acuzat de lovire de liberalul Marin Anton, i-a ameninţat cu bătaia pe el şi pe Nicuşor Dan în luna februarie, chiar în Parlament.

"Oameni buni, intimidarea fizică şi verbală e marcă înregistrată PSD. Senatorul PSD Nicolae Bădălău, cel acuzat acum de violenţe la Giurgiu, ne-a ameninţat cu bătaia, pe mine şi pe Nicuşor Dan, în februarie, chiar în Parlament!", scrie pe Facebook Mihai Goţiu, afirmând că a aflat de incidentul dintre Bădălău şi Marin Anton, că nu este un fan al lui Anton, susţinător al proiectului minier de la Roşia Montană, dar că nimic nu justifică violenţa.

El spune că în urma incidetului dintre cei doi şi-a amintit cum a fost agresat verbal de Bădălău şi cum a evitat conflictul cu acesta.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, aseară, la Giurgiu, dar mi-am amintit primul episod de ameninţare pe care l-am trăit în Parlamentul României. S-a întâmplat în Biroul Permanent Reunit de pe 1 februarie, în contextul protestelor din Piaţa Victoriei. Am relatat atunci, aici, pe Facebook, cum după ce l-a numit pe Nicuşor Dan «dobitocul ăla căruia îi dă una», Niculae Bădălău m-a făcut «golan»... Atunci am evitat repriza de «parte în parte» la mustaţă", scrie Goţiu.

El rememorează şi momentul în care a fost atacat verbal în plenul Senatului de Şerban Nicolae.

"A venit apoi momentul în care alt «greu» al PSD, Şerban Nicolae, m-a atacat verbal suburban în Biroul Permanent al Senatului, iar Călin Popescu Tăriceanu, în loc să-l cheme la ordine pe Şerban Nicolae, mi-a tăiat mie microfonul. Sesizarea pe care am depus-o la Comisia Juridică a Senatului continuă să rămână fără răspuns de luni bune", relatează Mihai Goţiu.

El critică faptul că asemenea comportamente sunt tolerate şi lăsate nesancţionate chiar în Parlamentul României şi că apoi violenţa se transmite în societate, acesta fiind motivul pentru care anunţă că va merge până la capăt cu plângerea penală împotriva lui Mirel Palada şi că nu e posibilă vreo ”împăcare a părţilor”.

Liberalul Marin Anton susţine că a fost lovit peste gură şi ameninţat de către preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău, care însă neagă, spunând că au avut doar un schimb de replici şi că nu suporta violenţa nici măcar verbală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite