Mihai Fifor, către Klaus Iohannis: Trebuie să moară oameni ca să numiţi miniştri?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Fifor. FOTO Inquam Photos / George Călin
Mihai Fifor. FOTO Inquam Photos / George Călin

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, motivul fiind faptul că şeful statului a lăsat mai multe ministere fără titulari.

„De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituţii care are un rol central în asigurarea ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului. În plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidenţiale, domnul Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru! Asta e „România normală" pe care ne-o propuneţi domnule Preşedinte?! Cum veţi răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav şi nu va fi un ministru care să coordoneze intervenţiile?“,  a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Liderul PSD a continuat critica lui Iohannis, amintind de o declaraţie a şefului statului. „Parafrazându-vă propriile declaraţii, «trebuie să moară oameni» ca să numiţi miniştri, aşa cum vă obligă Constituţia?”,

Preşedintele României a refuzat săptămâna aceasta propunerile premierului Viorica Dăncilă de a face noi numiri în Guvern. Printre ministerele care nu au titular şi nici interimar e şi Ministerul Afacerilor Interne, instituţie condusă pentru 45 de zile de Mihai Fifor.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite