Mihai Şora: Mergeţi la vot! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa

Mihai Şora: Mergeţi la vot! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa

Mihai Şora FOTO Facebook

Filosoful Mihai Şora (103 ani) îndeamnă românii să participe la vot, în 24 noiembrie, „altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Şora a transmis un mesaj pe contul personal de Facebook prin care îndeamnă românii să iasă la vot în turul al doilea de alegeri prezidenţiale, de duminică, 24 noiembrie. 

„Farmecul subtil al diferenţei: românii caută expresia «aria cercului», după cum britanicii, cu al lor Brexit, se întrebau: «What is the EU?». Nimic nu ar putea opri această arzătoare sete de cunoaştere. Mergeţi la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate şi din matematică, nu doar din Europa“, a scris, miercuri seară, Mihai Şora. 

Filosoful este observator independent la alegerile prezidenţiale. Ca şi la primul tur de scrutin, el va fi în Secţia de votare 360 din Florenţa, potrivit news.ro. 

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, care a susţinut că a dat medicaţii la matematică, a fost întrebată, marţi, cum se calculează aria cercului şi a spus: „Raza la pătrat“.

Jurnalistul i-a atras atenţia că este PI înmulţit cu raza la pătrat. 

„Credeţi-mă că ştiu. Sunt inginer, inginerii fac până în anul 3 matermatică. Am terminat cu media 9“, a răspuns Viorica Dăncilă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: