Mihai Şora, după Congresul PNL: „A mai murit un partid istoric. Rezultatul ne va atinge pe toţi, într-o formă sau alta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Şora
Mihai Şora

Filosoful Mihai Şora, susţinător declarant al lui Ludovic Orban în cursa pentru şefia PNL, este de părere că Florin Cîţu a fost „scos peste noapte din joben, cu vădite puseuri autoritare şi dezechilibre emoţionale”.

Alegerea lui Florin Cîţu ca preşedinte al PNL a strârnit reacţia filosofului Mihai Şora. Acesta a postat un mesaj în care anunţă „decesul” PNL: „A mai murit un partid istoric”, a scris Mihai Şora pe Facebook, după Congresul PNL de sâmbătă. 

Anterior, Mihai Şora postase un mesaj în care a folosit cuvinte dure la adresa câştigătorului alegerilor interne din PNL, premierul Florin Cîţu. „Vă daţi seama că nu este vorba doar despre viitorul unui partid, da? Că rezultatul de astăzi ne va atinge pe toţi, într-o formă sau alta? Că nu asistăm la un simplu spectacol unde râdem şi suspinăm, strângem din dinţi şi ne enervăm? Că – între un om cu bune şi rele, pe care îl ştim de 30 de ani, şi un altul, scos peste noapte din joben, cu vădite puseuri autoritare şi dezechilibre emoţionale, lipsit de cultură politică (şi de orice cultură, altminteri), un mincinos patologic cu proptele ascunse în culise ori la vedere – alegerea ar trebui, de fapt, să fie spontană şi simplă…? Şi mai vine şi iarna…”, a scris Mihai Şora pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite