Mihaela Popa (PDL): Alegeri anticipate, dar cu reînnoirea clasei politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa s-a arătat de acord cu declanşarea alegerilor anticipate, condiţia fiind însă "reînnoirea şi reformarea clasei politice".

Senatorul PDL a propus, într-o postare pe blog, şi ca parlamentarii care au mai mult de două mandate să nu mai candideze, să lase locul tinerilor.

"În toată această perioadă, am urmărit cu atenţie şi multă responsabilitate vocea societăţii civile. Am spus încă din prima zi că Piaţa Universităţii înseamnă o dorinţă a societăţii civile pentru promovarea profesioniştilor, a oamenilor creativi, curajosi şi integri. Dar am urmărit şi discursurile USL. Ca om nou în politică, pot să afirm cu tărie că au fost discursuri ipocrite, false şi mincinoase", a criticat vicepreşedintele PDL.

"Alături de foşti colaboratori ai Securităţii, lideri USL care au stat 20 de ani în Parlament ne vorbeau de schimbare, de modernizarea României, fără nicio remuşcare în glas că în tot acest timp nu au avut niciun proiect politic. Am auzit pe buzele lor foarte des cuvântul anticipate, nu am auzit niciodată în schimb despre reformarea şi reînnoirea clasei politice, despre reducerea numărului de parlamentari, pentru a merita să coboare lângă societatea civilă din Piaţa Universităţii", a mai arătat pe blog Mihaela Popa.

Vicepreşedintele PDL şi-a exprimat convingerea că "societatea civilă îşi doreşte acele iniţiative care să reformeze clasa politică şi apoi alegeri, altfel i-am regăsi în Parlament pe aceiaşi Năstase, Fenechiu,Vosganian, Stanciu, Hrebenciuc, Antonescu, socrul domnului Ponta şi lista poate continua".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite