Mesajul Vioricăi Dăncilă pentru români,  de sărbători

Mesajul Vioricăi Dăncilă pentru români,  de sărbători

Premierul Viorica Dăncilă. Foto: Inquam

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis românilor, printr-un comunicat de presă emis de Guvern, "linişte, sănătate, belşug şi voie bună."

Ştiri pe aceeaşi temă

”Dragi români,

Vă doresc să aveţi parte de linişte şi sănătate alături de cei dragi. Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos să vă bucure sufletul şi să vă aducă belşug şi voie bună în case!

Crăciun fericit!”, se arată în comunicatul Guvernului semnat de Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, într-un interviu difuzat duminică seara de România TV, că este un om care crede în Dumnezeu şi nu îi este teamă, pentru că atât timp cât are conştiinţa că nu face lucruri greşite, nu îi e teamă. Dăncilă a mai spus că are „o datorie faţă de femeile din România“ să demonstreze că o femeie poate reuşi. Aceasta a mai spus despre preşedintele Klaus Iohannis că este un om care nu acceptă consensul, iar pe  Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, i-a caracterizat drept oameni puternici, cu personalitate puternică, oameni implicaţi şi care vor să facă bine României.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: