Mesajul unui deputat PSD, către Funeriu: „Îţi voi administra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Ninel Peia lansează un mesaj dur la adresa fostului ministru al Educaţiei Daniel Funeriu, pe care-l informează că dacă îl va prinde „îi va administra o bătăiţă la popoul gol“, după ce, anterior, Funeriu îl jignise pe parlamentar.

Disputa a început de la o declaraţie a lui Peia care susţinea că un vaccin ar putea fi cauza îmbolnăvirii bebeluşilor din Argeş. Funeriu a reacţionat l-a numit pe Peia „imbecil" („moron“), chiar dacă nu i-a precizat numele, într-un mesaj pe Facebook. În replică, deputatul PSD îl ameninţă pe fostul ministru al Educaţiei cu bătaia, dacă nu îşi cere scuze.

„Daniel Petru Funeriu este unul dintre numele de tristă amintire pe care îl credeam şters definitiv din prezentul şi viitorul politic al României. Dar, nu, asemenea unui vierme intestinal, când prinde un moment favorabil, această fantasmagorică fiinţă se iţeşte din nou căutând loc prielnic pentru a-şi depune pestilenţialele ouă pe unde o putea, numai vizibile să fie", scrie Ninel Peia într-un articol publicat pe blogul său de pe stiripesurse.ro.

În plus, Peia descrie ce tratament îi va aplica lui Funeriu, dacă vor da ochii. „În încheiere, fiindcă sunt într-o bună dispoziţie, sunt de acord să îţi prezinţi scuzele, aşa, protocolar, ca de la un doctor în chimie la un “moron”, desigur, dacă nu ai hârtiile prin care vei putea dovedi că sunt imbecil. În caz contrar, promit că, într-o zi, te voi întânli, dottore, şi, fără să te jugănesc în vreun fel, îţi voi aministra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică, de o s-o ţii minte toată viaţa ta. Şi să nu fii ruşinat, nu este decât o formă mai veche de a educa o persoană care refuză să înveţe minimum bunele maniere", mai scrie deputatul PSD.

Mesajul lui Funeriu

În urmă cu două zile, Funeriu scria următorul mesaj care l-a deranjat pe Ninel Peia. „O ţară în care un membru al Parlamentului susţine că vaccinurile cauzează decese este o ţară bolnavă. Oricine procedează în acest fel ar trebui pedepsit sever pentru răspândirea de informaţii false cu un risc ridicat pentru sănătatea publică. Şi apropo: E.coli este o bacterie, nu un virul, imbecilule! Dar, hei, votaţi pe cine vreţi, este sănătatea copiilor voştri, nu a mea!", susţinea fostul ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite