Mesajul transmis de Iohannis pentru militarii români răniţi în Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj după atacul din Afganistan soldat cu rănirea a opt militari români, urându-le acestora însănătoşire grabnică şi multă putere lor şi familiilor. De asemenea, şeful statului precizează că autorităţile le sunt alături militarilor noştri, care "ne reprezintă ţara cu profesionalism"

"Am aflat astăzi cu profundă durere despre atentatul din Afganistan soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, printre care şi copii. În urma acestui tragic eveniment, opt militari români, aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan, au fost răniţi. Le urez însănătoşire grabnică şi multă putere lor şi familiilor acestora în aceste momente de grea încercare", afirmă preşedintele.

De asemenea, şeful statului elogiază dedicarea şi profesionalismul militarilor români.

"Le suntem alături militarilor noştri care ne reprezintă ţara cu profesionalism şi dedicare în cele mai periculoase zone din lume, pentru menţinerea păcii şi asigurarea securităţii internaţionale", a adăugat şeful statului.

Opt militari români au fost răniţi într-un atentat sinucigaş comis în sudul Afganistanului. Militarii nu sunt însă în stare gravă, după cum au declarat pentru „Adevărul“ surse din MApN. Atacul, în care au murit 11 copii, a fost comis lângă o moschee din districtul Daman.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite