Mesajul lui Tomac (PMP) pentru Vasile Blaga: “Dreapta se va uni în jurul unor valori, nu persoane”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat preşedintelui PDL, Vasile Blaga.

În mesaj, Tomac scrie că “Vasile Blaga a ajuns un USL-ist simpatic, consecvent doar propriilor convingeri şi care acţionează tot mai hotărât într-o singură direcţie, cu un obiectiv final foarte precis”.

Eugen Tomac susţine că principala vină a liderului democrat-liberal este aceea de a fi “demonizat guvernarea Boc”.

“Întâi a demonizat, în interiorul PDL, guvernarea Boc, transferând discursul USL în interiorul partidului. Acum a trecut la o altă etapă şi vrea un PDL fără Preşedintele Băsescu, exact ce doreşte USL”, mai scrie Tomac, care adaugă un mesaj adresat lui Blaga: “Domnule Blaga, dreapta românească se va uni în jurul unor valori, nu în jurul unor persoane”.

Textul publicat de Eugen Tomac intervine în contextul în care, luni, preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat că a discutat cu Traian Băsescu pe tema unificării dreptei, după ce mai mulţi membri ai formaţiunii pe care o conduce l-au sfătuit în acest sens.

“Nu am nimic de adăugat, am avut o discuţie cu domnul preşedinte. N-ar fi trebuit să mire pe nimeni poziţia PDL, candidatura la alegeri europarlamentare singuri şi discuţii după alegeri, nimic nou”, a afirmat Blaga.

Săptămâna trecută, preşedintele Băsescu arăta că Blaga nu a acceptat propunerea privind unificarea dreptei.

“A fost o neacceptare a variantei unificării dreptei. Asta e. S-a pus punct, dar am conştiinţa împăcată, am avut şansa să fiu întrebat şi, dacă am fost întrebat, am răspuns”, a explicat Băsescu, adăugând că, după ce PDL a refuzat, a recomandat ca Mişcarea Populară şi Forţa Civică să fuzioneze. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite