Mesajul PSD Giurgiu pentru oponenţii-„fantomă“ ai partidului: „Să muriţi în chinuri, oameni fără chip şi cu speranţa că veţi câştiga vreodată alegerile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Măgureanu (stânga) a participat de curând la conferinţa extraordinară a PSD Giurgiu

„Muriţi în chinuri, oameni fără chip şi cu speranţa că veţi câştiga vreodată alegerile. După cum aţi văzut, românii votează oameni, nu fantome ca voi!”, aşa a răspuns organizaţia PSD Giurgiu la un comentariu pe Facebook critic la adresa foştilor şefi PSD Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

După ce comentariul postat de filiala Giurgiu a partidului condus de Liviu Dragnea a fost semnalat şi distribuit de mai multe persoane pe facebook, social-democraţii l-au şters de pe reţeaua de socializare, scrie g4media.ro.

Comentariul cu tentă de ură lansat de PSD Giurgiu vine după ce aceeaşi organizaţie, alături de PSD Bucureşti şi alte organizaţii judeţene, au distribuit la începutul săptămânii pe Facebook mesajul că Simona Halep ar fi fost ţinta huiduielilor celor „circa 20.000 de «fani»“ prezenţi pe Arena Naţională, nu primarul Gabriela Firea.

Ulterior, liderii locali au declarat că nu au ştiut de el şi se disociază de mesaj, iar Liviu Dragnea a precizat că l-a concediat pe coordonatorul PSD online.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite