Mesajul de Crăciun al premierului Dacian Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Prim-ministrul României Dacian Cioloş a transmis, joi seara, un mesaj de Crăciun pe contul său personal de Facebook.

Spre deosebire de preşedintele Klaus Iohannis, care a transmis mesajul prin intermediul unui clip video, premierul a postat un mesaj simplu pe pagina sa de Facebook.

CRĂCIUN FERICIT alături de cei dragi! În pace, linişte şi bucurie, cu credinţa că RE-NAŞTEREA e întotdeauna oportunitatea unui nou început. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!” se arată în mesajul postat de Cioloş pe reţeaua de socializare.

Încă de la începutul mandatului de premier, în luna noiembrie, Dacian Cioloş a pus un accent pe comunicarea prin intermediul reţelei sociale. De exemplu, el a anunţat pe Facebook înlocuirea Cristinei Guseth ca propunere pentru ministru al Justiţiei în urma prestaţiei sale criticate la audierile din comisiile de specialitate din Parlament, în urmă cu o lună şi jumătate.

Miercuri, premierul a prezentat, în cadrul unei emisiuni televizate, obiectivele cabinetului său pe anul 2016, reafirmând totodată intenţia sa de a nu candida în cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor şi de a nu se înscrie într-un partid politic.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite