Mesajul Andreei Moldovan pentru Diana Şoşoacă în privinţa purtării măştii de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă este un reprezentant al protestelor anti-mască FOTO Mediafax
Diana Şoşoacă este un reprezentant al protestelor anti-mască FOTO Mediafax

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan i-a transmis un mesaj senatoarei Dianei Şoşoacă, unul dintre cei mai vocali contestatari ai măştii de protecţie şi un reprezentant al protestelor recente faţă de restricţii.

Întrebată la Digi FM ce mesaj i-ar transmite senatoarei Diana Şoşoacă dacă ar vedea-o la Ministerul Sănătăţii fără masca de protecţie, Andreea Moldovan a precizat că regulie trebuie respectate de către toată lumea.

„Sunt nişte reguli pe care toţi trebuie să le respectăm. Ce i-aş spune ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere. Şi care a apărat foarte mulţi oameni. Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecţioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască şi respectând regulile elementare”, a spus Moldovan.

Diana Şoşoacă a primit mai multe amenzi după participarea la protestele anti-mască şi anti-restricţii din Bucureşti. Cea mai mare dintre ele a fost de 15.000 de lei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite