Meleşcanu, atac fără precedent la Tăriceanu: E un expirat politic. Tot ce a rămas e o umbră disperată care tremură de frică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a lansat un atac foarte dur la adresa fostului său coleg de partid, Călin Popescu Tăriceanu, despre care afirmă că e „expirat politic“ şi îl acuză că recurge la ilegalităţi pentru a-i îndepărta pe liberal-democraţii care îl contestă.

„Întreb din nou: cu ce am greşit? Am urmat paşii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD - cel bun! PSD care a citit sondajele şi nu l-a propus candidat unic fără şanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu.

 Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl dă contra salvării lui personale. «Un regat pentru un cal» s-a transformat în ,«un partid pentru un postuţ». Partid, unde sunt foarte mulţi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea şi creşterea lui. Oameni de valoare care astăzi nu înţeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul“, a scris pe Facebook preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu.

Fostul ministru de Externe consideră că Tăriceanu e un „expirat politic“ şi că acum începe să recurgă la ilegalităţi pentru a se menţine pe funcţie.

„Disperarea este atât de mare şi demnă de milă, încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalităţi. Cât despre democraţie şi transparenţă nici nu poate fi vorba. Căline, le-ai dus în derizoriu! Unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţiei, a statului paralel şi pentru libertăţile individuale? Unde e direcţia, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum câţiva ani? Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atenţie măruntelor lupte pe persoana fizică a unui expirat politic şi a măruntei lui clici. Voi lăsa justiţia să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu. Viaţa merge mai departe. Avem treburi de făcut pentru ţară. Promit că de azi nu ne vom ocupa de mărunţişuri, fantome, himere!“, a adăugat Meleşcanu. 

Tăriceanu „pune tunurile“ pe Dăncilă: Alăturarea de PSD nu ne-a făcut bine. Am văzut o încercare de tip mafiot de a ne lua oamenii cu forţa

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite