Vanghelie: Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu şi l-a rugat să-l pună ministrul Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanghelie

Marian Vanghelie pretinde că Victor Ponta a mers acasă la fostul şet al statului, Traian Băsescu şi i-a cerut să-l pună ministrul Justiţiei în perioada guvernării PSD-PNL.

„Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu şi l-a rugat să-l pună ministrul Justiţiei. Văzând că nu poate să ajungă ministru, Ponta a venit cu varianta să o punem pe Bica secretar de stat din partea PSD“, a declarat Marian Vanghelie într-un interviu pentru Antena 3.

„Victor Ponta şi-a bătut joc de PSD“, a opinat fostul primar al Sectorului 5.

Conform lui Vanghelie, Liviu Dragnea are şi el o vină pentru situaţia actuală.

„Suntem în anul 2018, mulţi colegi de-ai mei sunt în puşcărie pentru aceste negocieri făcute de unii şi acceptate de alţii“, a mai spus Vanghelie.

„Lucrurile sunt mizerabile, vor apărea dovezi. (...) El l-a trimis pe Ioan Rus la Bruxelles să negocieze şi să-i spună lui Kovesi că o susţine la DNA. Nu numai că a susţinut-o pe doamna Kovesi, a încercat să-i păcălească pe toţi“, a menţionat Vanghelie.

„Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu şi l-a rugat să-l pună ministrul Justiţiei. Văzând că nu poate să ajungă ministru, Ponta a venit cu varianta să o punem pe Bica secretar de stat din partea PSD“, a dezvăluit Marian Vanghelie.

„A susţinut-o pe Bica(...). Victor Ponta a ştiut întotdeauna cât şi unde şi cum să-l vândă pe Mircea Geoană“, a acuzat Marian Vanghelie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite