Marian Vanghelie, „pamflet” despre ce le-ar face lui Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta într-o confruntare imaginară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie. FOTO: Marian Iliescu/Adevărul
Marian Vanghelie. FOTO: Marian Iliescu/Adevărul

Primarul sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie, a vorbit în cadrul unui interviu pentru Gândul Live despre excluderea sa din PSD, grupurile din acest partid şi a făcut un exerciţiu de imaginaţie prin prezentarea modului în care s-ar desfăşura o confruntare imaginară cu Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

În primul rând, edilul sectorului 5 a reiterat faptul că preşedintele social democraţilor, Victor Ponta, are zilele numărate în această poziţie în cadrul PSD. Totuşi, atât timp cât e prim-ministru al României, Ponta va rămâne preşedinte al PSD, precizat primarul sectorului 5. 

Întrebat ce părere are despre criticile şi acuzaţiile lui Dragnea la adresa sa, Vanghelie a punctat faptul că vicepremierul este un om laş. De asemenea, primarul sectorului şi-a imaginat o confruntare mai dură cu adversarii săi politici din rândul social-democraţilor sau ex-membrilor PSD: Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta. 

„Pe domnul Dragnea pentru că este laş, nu neapărat fricos, este laş, pervers, aş începe de la el, pe stradă, nu aş face decât i-aş rupe rotula.  M-aş duce mai jos pe strada asta de mafioţi, mai încolo şi aş da de Ghiţă. Pe domnul Ghiţă aş pune pe cineva să-l filmeze când i-aş dau două bâte pe spinare, ca să îl vadă lumea real. Şi când ajung în capătul celălalt,  Ponta fuge. Va fugi”, a afirmat Vanghelie la Gândul Live, spunând că această scenă imaginară e un pamflet. 

Totodată, fostul membru PSD a precizat că oricum pe cei menţionaţi în scena imaginară „i-a bătut soarta”.

Atacurile lui Vanghelie au continuat şi după scurta relatare, cel mai vizat fiind Victor Ponta pe care îl consideră un „politician slab” pe care a precizat că l-ar fi dorit preşedintele României. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite