Marian Oprişan: PSD arată mai frumos fără Dragnea. Alegerile au fost pierdute din cauza lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Oprişan. FOTO Inquam Photos / George Călin
Maria Oprişan. FOTO Inquam Photos / George Călin

Marian Oprişan, vicepreşedinte al PSD şi lider al CJ Vrancea, s-a delimitat total de Liviu Dragnea şi îl acuză pe acesta pentru rezultatul slab scos de PSD la europarlamentare.

„Alegerile în România au fost pierdute pe acţiunile lui Dragnea. În Vrancea alegerile nu au fost pierdute de Oprişan, ci de PSD-ul condus de Dragnea“, a declarat Marian Oprişan. 

Întrebat cum arată PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea, liderul PSD Vrancea a dat o declaraţie surprinzătoare: „PSD arată mai frumos“.  

Oprişan a punctat faptul că la conducerea PSD va veni cel mai bun dintre social-democraţi şi a precizat că PSD nu va renunţa la guvernare, cu toate că sunt presiuni după aceste alegeri. Mai mult, liderul PSD a exclus varianta alegerilor anticipate. 

Te-ar putea interesa şi:

Gabriela Firea îl vrea pe Ponta înapoi în PSD: „Să se stabilească o alianţă între PSD şi Pro România“

 

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

 

Codrin Ştefănescu, reproşuri la adresa colegilor după condamnarea lui Dragnea: M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri

Cum s-a colorat harta politică după votul de duminică: Capitala e cu USR, Vestul e cu PNL. Moldova şi Oltenia au rămas fidele PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite