Marian Neacşu: Nu cred că este nevoie de o reformă în PSD. Dragnea este în continuare locomotiva partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secretarul general al PSD, Marian Neacşu. FOTO Mediafax
Secretarul general al PSD, Marian Neacşu. FOTO Mediafax

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că nu e necesară o reformă a partidului, arătând că formaţiunea a depăşit „epoca Grindeanu“. În plus, Neacşu a subliniat că Liviu Dragnea e în continuare locomotiva PSD, chiar dacă ar avea fi sub scorul partidului în ceea ce priveşte imaginea şi intenţia de vot.

„În măsura în care aş fi socotit că e nevoie de o reformă în PSD m-aş fi aflat lângă cei care cer acest lucru (Sorin Grindeanu, Cătălin Ivan, Eugen Teodorovici — n.r.). Nu sunt acolo, sunt aici. Deci nu cred că este nevoie de o reformă în partid. PSD, care a câştigat în mod covârşitor alegerile trecute, aşa cum nu a mai făcut-o niciun partid din ţară, este, în epoca post-Grindeanu, reintrat în parametrii funcţionali corespunzători, atât în ceea ce priveşte activitatea politică, cât şi activitatea guvernamentală“, a declarat Marian Neacşu, citat de Agerpres, după Biroul Permanent Naţional. 

Întrebat despre diferenţa de procente care se înregistrează între PSD şi liderul partidului, Marian Neacşu şi-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuşi să-şi îmbunătăţească scorul în sondaje. „În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuşi să revină. (...) Cel puţin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta şi eu cred că acolo unde a reuşit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reuşit să o facă nimeni până în momentul acesta“, a conmpletat Neacşu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite